Ți s-a întamplat vreodată să întâlnești un bărbat așa cum îti dorești, să te îndrăgostești, dar să fii dezamagită de modul în care se comportă cu tine?

Foto: Pexels
Distribuie:

In cazul in care vrei sa stii cum se joaca barbatii cu mintea femeilor, este bine sa inveti sa fii atenta la semne, scrie yourtango.com. 

Odata ce ai reusit sa descoperi cum se joaca barbatii cu mintea femeilor, este bine sa nu te complici si sa nu iti pierzi timpul cu cineva care te va face sa suferi.

Un barbat narcisist se va gandi doar la el, asa ca este posibil ca toate eforturile tale de a-l face sa te iubeasca sa dea gres.

Cum se joaca barbatii cu mintea femeilor

1. Considera ca totul se invarte doar in jurul lor

Te intrebi cum se joaca barbatii cu mintea femeilor? Ei bine, narcisistii considera ca totul se invarte doar in jurul lor. Mai exact, nu sunt foarte deschisi cand trebuie sa isi faca planuri de vacanta sau cand trebuie sa ia decizii de viitor. Considera ca viata lor profesionala este mult mai importanta si nu vor accepta sa fie intr-o relatie in care partenera ii forteaza sa faca ceva ce nu este in avantajul lor. Mai mult decat atat, ei te pot convinge, folosind argumente foarte bune, ca deciziile pe care le iau sunt cele mai bune.

Vor sa detina controlul in orice situatie, au nevoie sa primeasca constant complimentesi au pretentii destul de mari.

2. Empatia le lipseste cu desavarsire

Narcisistii nu reusesc sa empatizeze cu alte persoane, indiferent de situatie. De cele mai multe ori, ei nu sunt atenti in conversatiile pe care le poarta si nu pun pret pe sentimentele persoanelor cu care interactioneaza. Se gandesc doar la ei si fac tot posibilul sa demonstreze ca metodele lor sunt cele mai bune.

Sunt foarte directi, ofera foarte putine explicatii si nu le place sa vorbeasca prea mult despre viata lor personala. Mai mult decat atat, in compania acestor barbati este posibil sa ai un sentiment de inferioritate, asa ca este bine sa te feresti de ei.

3. Au un ego foarte mare

De obicei, acesti barbati au un ego foarte mare si nu le place ca alte persoane sa le spuna ce trebuie sa faca. Accepta foarte greu sfaturi, nu vor ca altii sa le spuna ca au defecte si nu obisnuiesc sa recunoasca cand fac greseli.

Nu sunt deschisi fata de alte persoane si exista riscul sa aiba o atitudine agresiva la un moment dat. Desi comportamentul lor lasa de dorit in foarte multe situatii, ei nu isi dau seama mereu ca este gresit ceea ce fac, asa ca poate fi o explicatie pentru faptul ca nu obisnuiesc sa isi ceara iertare.

Partea mai putin placuta este ca acesti barbati te pot face oricand sa te comporti asa cum vor ei. Sunt inteligenti, carismatici, au foarte multe calitati si pot obtine cu usurinta foarte multe beneficii. In orice moment, te poti pierde complet in lumea lor si ai putea sa crezi ca totul este perfect. Nu te lasa pacalita de aparente si incearca sa iti dai seama daca ai de-a face cu cineva care te poate rani.

Sursa

Distribuie:

Notă:

Este interzisă preluarea integrală sau parțială a conținutului articolelor fără acordul în scris al autorului.